П`ятниця, 03.05.2024, 16:42
Вітаю Вас Гість | RSS
Сайт вчителя хімії та фізики
Шопінської Людмили
Миколаївни
 
         
ФАКТИ
Цитата дня
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
ЯКИМ МАТЕРІАЛОМ ВИ СКОРИСТАЛИСЬ?
Всього відповідей: 22
Погода
Погода у Краснокутськ

вологість:

тиск:

вітер:

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 7 8 9

      Вчені підійшли до розгадки хімії кохання. Доктор Хелен Фішер, антрополог з США, розділила всіх людей на 4 типи: дослідники, будівельники, керівники та учасники переговорів. Саме за таким принципом чоловіки і жінки ведуть себе у відносинах з партнером.

Вчені відзначають, що за кожну модель поведінки відповідає той чи інший гормон. Те, як люди поводяться в стосунках, залежить від рівня певних гормонів, а також від того, як мозок реагує на ці хімічні речовини. Якщо домінує дофамін, то людина є «дослідником» - він буде прагнути до новизни у стосунках. У «будівельників&raq ... Читати далі »

Просмотров: 412 | Добавил: ximi4ka | Дата: 12.02.2016 | Комментарии (0)

Клінічні ознаки грипу типу А/H1N1 : головний біль, біль у м'язах, біль у горлі, підвищення температури тіла, кашель, нежить, закладання носа, в окремих випадках — блювота і понос.
Як можна заразитися вірусом грипу типу А/H1N1? Від іншої хворої людини повітряно-краплинним, повітряно-пиловим шляхом (вірусні частки по повітрю переносяться від хворої людини до здорової під час розмови, кашлю, чхання), при тісному контакті (знаходження н ... Читати далі »
Просмотров: 373 | Добавил: ximi4ka | Дата: 07.02.2016 | Комментарии (0)

Формування компетентностей учнів зумовлене реалізацією не тільки відповідного оновленого змісту освіти, але й адекватних методів та технологій навчання. Перелік цих методів є досить широким, їх можливості — різноплановими, тому доцільно окреслити провідні стратегічні напрями, визначивши, що єдиного рецепту на всі випадки життя, звісно, не існує.

Потенціал, наприклад, продуктивних методик та технологій є дуже високим і реалізація його безпосереднім чином впливає на досягнення такого результату навчання як компетентність.

Продуктивне навчання забезпечує засвоєння знань та умінь, володіючи якими випускник школи знаходить підґрунтя для свого подальшого життя.

Продуктом школи є людина, особистість.

... Читати далі »

Просмотров: 393 | Добавил: ximi4ka | Дата: 06.02.2016 | Комментарии (0)

Як допомогти дитині розвивати навички спілкування

Усі батьки хочуть, щоб їхні сини й доньки виросли щасливими, добре пристосованими до дорослого життя людьми. Але коли справа доходить до необхідності розвитку в дітей навичок спілкування, багато батьків губляться й не знають, що робити. Як же допомогти дітям набути таких необхідних у житті навичок?

Соціальний розвиток дитини – це важлива складова досягнення успіху та щастя в дорослому житті, часом він навіть важливіше, ніж академічні навички або інтелект. Батьки здатні значною мірою вплинути на соціальний інтелект своїх дітей і навчити їх того, що навіть ми, дорослі, як і раніше вдосконалюємо, наприклад, уміння заводити дружбу або справлятись із відмовою. Це важливі ... Читати далі »

Просмотров: 428 | Добавил: ximi4ka | Дата: 19.01.2016 | Комментарии (0)

1-10 11-20 ... 61-70 71-80 81-85
Календар свят України. Мова ділового спілкування
НОВИНИ В СВІТІ
НОВИНИ ОСВІТИ