Субота, 18.05.2024, 12:01
Вітаю Вас Гість | RSS
Сайт вчителя хімії та фізики
Шопінської Людмили
Миколаївни
 
         
ФАКТИ
Цитата дня
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
ЯКИМ МАТЕРІАЛОМ ВИ СКОРИСТАЛИСЬ?
Всього відповідей: 22
Погода
Погода у Краснокутськ

вологість:

тиск:

вітер:

Головна » 2016 » Березень » 10

   Емоційний стан людини залежить не від того, що відбувається в її житті, а від того, як вона на це реагує. Американські вчені розробили рекомендації стосовно правильного сприйняття.

1.Навчиться помічати можливості, що відкриваються; уникайте тупикових висновків. Наприклад, втрата роботи може викликати обурення, гнів. Краще сконцентрувати увагу на перспективах і шукати нове місце роботи. Повсякденні обов'язки не варто сприймати як важку ношу, адже більш важливим є результат. Приготування їжі, наприклад, - можливість насолодитися її смаком. Азбучні істини, про які ми забуваємо, дають шанс сприймати життя як задоволення.

2.Перестаньте бути емоційним спостерігачем. Замість того ... Читати далі »

Просмотров: 434 | Добавил: ximi4ka | Дата: 10.03.2016 | Комментарии (0)

Згідно з ВООЗ, існує чотири основні чинники, які більшою чи меншою мірою визначають стан здоров’я: спосіб та умови життя (50–55%), екологічна обстановка навколишнього середовища (20–25%), спадковість (15–20%) і рівень медичного обслуговування (7–15%).

Зауважте, спосіб життя має найбільший вплив на стан нашого здоров’я. Про те ж говорить статистика основних причин смертності в світі: вирішальний фактор у розвитку тієї чи іншої хвороби припадає на спосіб життя людини. Здоровий спосіб життя закладає фундамент гарного самопочуття, зміцнює захисні сили організму та розкриває його потенційні можливості.

Фото_1.jpgфЗдоровий спосіб життя 1
Здоровий спосіб життя допоможе позбутися поганих звичок, знайти гармонію в житті, продовж ... Читати далі »

Просмотров: 586 | Добавил: ximi4ka | Дата: 10.03.2016 | Комментарии (0)

Календар свят України. Мова ділового спілкування
НОВИНИ В СВІТІ
НОВИНИ ОСВІТИ